Чаши за шампанско 220 мл ЛАРА 6 бр.

Чаша за шампанско 220 мл произведена от висококачествено екологично стъкло.

Тя е част от серията Лара на чешката марка Bohemia Crystal.

Bohemia Crystal е световно известно име с гаранция за качествени изделия и богат избор от продукти.

Компанията има вековна история на международния пазар за високото си качество, изработка, красота и иновативни дизайни в сферата на стъкларията.

Продуктите на Bohemia Crystal се произвеждат от екологично стъкло наричано още кристалин. Това е вид материал, който се произвежда при специален процес без съдържание на олово.

Чистотата на материала от който са изработени всички продукти на Bohemia Crystal, неговият блясък и прекрасен звън при наздравица е еквивалент на кристалното стъкло с 24% оловен окис.

Характеристики:

  • Вместимост на 1 брой чаша: 220 мл.
  • Размери на чашата: 23/4 см
  • Теглото на шест броя чаши в кутия е 0.900 кг.

Високото качество на продукта позволява той да се мие в съдомиялна машина, без да се поврежда или надрасква.

Продуктът може да се съчетае най-добре с останалите чаши от същата серия.

Цената на продукта е за 1 бройка, но този продукт не се продава поединично, заради сигурността на съхраняване по време на доставка.

Минималното количество за поръчка е шест броя чаши, които ще пристигнат в красива кутия, която е много подходяща за подарък.

Този продукт ще помогна за разгръщането на свежестта и аромата на всеки вид шампанско.

Чашите от подобен вид помагат на балончетата въглероден двуокис да достигнат повърхността на напитката, носейки със себе си ароматните нотки на шампанското. Така ние усещаме богатия аромат на напитката.

С тази чаша можете да напълните шампанското близо до ръба. По това дали са много или малко мехурчетата , за колко време се отделят и тяхната равномерност може да се определи и качеството на шампанското

Характеристики +
Цена
32.00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
'; var disqus_config = function () { this.language = "bg"; }; $('[data-product-properties-after]').append('
'); (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();