Уред за Кисело мляко

Уредът за кисело мляко е идеалният начин да се храните по-здравословно. Всеки може да усети разликата между домашно приготвеното кисело мляко и това в търговските мрежи.

Направете си домашно кисело мляко от комфорта на вашия дом. Само с натискането на един бутон киселото мляко започва да се приготвя.Приготвянето на киселото мляко ще отнеме 8-12 часа в зависимост от вида на млякото (приблизително 8 часа за пълномаслено мляко; приблизително 12 часа за обезмаслено мляко)

Уредът за кисело мляко може да бъде изключен по всяко време според вашите лични предпочитания за текстура. Практичен дизайн – Корпус от неръждаема стомана с практичен прозрачен капак и качествени стъклени буркани. Нагревателната основа и съдът за ферментация създават постоянно и равномерно предаване на топлина.

Разполага със 7 стъклени буркана.

Поръчайте с бърза и сигурна доставка.

Поръчайте днес и пригответе млякото утре!

69,00 лв. 59,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
'; var disqus_config = function () { this.language = "bg"; }; $('[data-product-properties-after]').append('
'); (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();