{ "data": [ { "event_name": "Purchase", "event_time": 1680620726, "action_source": "website", "user_data": { "em": [ "7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068" ], "ph": [ null ] }, "custom_data": { "currency": "USD", "value": "142.52" } } ] }

Тенджера 2,1л Borcam - кръгла

Кръгла тенджера от серията Borcam на марката PASABAHCE. Изработена е от йенско стъкло и е с вместимост 2,1л.

Предназначена за здравословно готвене във фурна.

Йенското стъкло е незаменимо в домакинството, в него се приготвят много вкусни ястия при високи температури.

Съдовете от този вид се изработват от специално стъкло с добавка от метални частици. Затова във фурната йенското стъкло не се пука, както би се случило, ако готвите в съд от обикновено стъкло.

Трабва обаче да се знае, че съдът от йенско стъкло се поставя в студена фурна, която бавно и равномерно го нагрява.

За разлика от обикновените стъклени съдове тези от йенско стъкло изискват специална поддръжка. Йенското стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно, но за тази цел не бива да се използват телчета. Телчето може да повреди повърхността на стъклото и след това в пукнатините да попаднат частици от храната. Най-добре е почистването да става с мека гъба.

В съдове от йенско стъкло не може да се готви на открит огън, те са несъвместими и с котлон, тъй като могат да се спукат. Тенджерата от йенско стъкло е подходяща за съдомиялна машина, микровълнова фурна и фризер.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
'; var disqus_config = function () { this.language = "bg"; }; $('[data-product-properties-after]').append('
'); (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();