Правоъгълно малко огледало – кафяво

“Правоъгълно малко огледало – кафяво” е изработено от пластмаса и стъкло.

“Правоъгълно малко огледало – кафяво” разполага със семпъл дизайн.

Характеристики:

1. Размери: 28 см Х 38 см.

2. Тегло: 0,760 кг.

Огледалата са незаменим аксесоар за всеки дом.

Чрез добавяне на красиво огледало във Вашия дом, лесно можете да „разчупите“ неговия интериор, като то лесно може да послужи и като акцент в интериора Ви.

Избирайки подходящото огледало за Вашия дом лесно можете да добавите “пространство” и красота в интериора му.

Семплия кафяв цвят на огледалото гарантира, че неговото цветово съчетание с останалите елементи от Вашето обзавеждане ще е лесно и безпроблемно.

Те намират лесно приложение във всяка баня и коридор, а по-малките им “братя” – във всяка дамска чанта, на всяко нощно шкафче, тоалетка и много други.

Огледалото лесно може да бъде закачено за всяка стена чрез дюбели.

Насладете се на дизайна на “Правоъгълно малко огледало – кафяво” и допълнете интериора на Вашия дом по един свеж и красив начин.

Полезен съвет:

Огледалото може да бъде почиствано не само с препарат за стъкла. За безупречната му чистота можете да използвате и домашно приготвен разтвор от равни части вода и оцет. Пригответе разтвора, потопете хавлиена кърпа в разтвора и започнете почистването. За по-упоритите петна можете да задържите кърпата за кратък период от време върху петното и после да подсушите внимателно.

Поръчайте и се възползвайте от бърза и сигурна доставка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
'; var disqus_config = function () { this.language = "bg"; }; $('[data-product-properties-after]').append('
'); (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();