Общи условия за ползване

Стоки, представляващи обект на продажба

Обект на продажба са всички стоките, предлагани в сайта.
ЕТ Елей не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените Стоки, дължащи се на специфики в настойките на използваните от потребителя електронни усторйства, в това число таблети, мобилни телефони, настолни компютри и други. Заявката за закупуване на определена стока се приема за писмено съгласие от страна на потребителя относно вида, качеството и количеството на същата. ЕТ Елей не носи отговорно ако поръчаната от клиента стока е изчън наличност към момента на заявяването на покупката. 


Доставка

Доставките се извършват до максимум 7-10 дни от заявяването на поръчката. Отказ от поръчката от страна на потребителя може да бъде направен в писмен вид във формата за контакти, само и единствено преди потвърждаването на поръчката.


Цена


Цените на предлаганите стоки са посочени за всеки вид стока поотделно с оглед нейните специфики - цвят, размер, материал и т.н.
Цената за доставка могат да варират според доставчика на транспортана услуга. Те също мога да да бъдат различни за различните стоки, тъй като се изчисляват на база размер и тегло.

 

Заплащане на поръчаните стоки:


    * Плащане при доставка 

Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката. 

  

Рекламации


На рекламация подлежат Стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в Сайта, както и тези, които при доставката съдържат явни недостатъци. Забележка: за недостатък НЕ се счита разликата в нюанса на цветовете, и това неможе да бъде основание за връщане на стоката. 
Извън случаите на несъответствие в количеството рекламации относно закупени и предадени Стоки могат да бъдат направени в срок от 14 дни, считано от датата на доставката.
Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, считано от датата на доставката, без изрични основания за това, с транспорт за сметка на клиента.  Състоянието на върната от потребителя стока трябва да бъде същото, както по време на нейното предаване - без нарушения в търговската опаковка и вид на продукта. 

Права и задължения на Потребителя


Потребителят има право да разглежда, поръчва и получава Стоките от Сайта по реда и условията, посочени в него.
Потребителят има право да се информира за състоянието на своята Поръчка.
Потребителят има право на доставка на заявената Стока / Стоки на посоченият адрес за доставка, след потвърждение по телефона.


Права и задължения на ЕТ ЕЛЕЙ


ЕТ Елей има право да събира и използва информация относно своите потребители. 

ЕТ Елей има право да инсталира върху компютрите на Потребителите cookies или бисквитки. Това са текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата върху твърдия диск на Потребителя и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която използва и записва и други.

Изменение на Общите условия


Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от ЕТ ЕЛЕЙ.