{ "data": [ { "event_name": "Purchase", "event_time": 1680620726, "action_source": "website", "user_data": { "em": [ "7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068" ], "ph": [ null ] }, "custom_data": { "currency": "USD", "value": "142.52" } } ] }

Политика за поверителност

1.    Тази политика за поверителност се отнася за уеб сайта и електронния магазин на EТ Елей - Бисера Трайкова - www.domiko.bg.

Политиката покрива обработката на лични данни съобразно изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (Регламента).


2.    За целите на Регламента за защита на личните данни:

Информация относно Администратора на лични данни
1.    Наименование ET ЕЛЕЙ - БИСЕРА ТРАЙКОВА
2.    ЕИК/БУЛСТАТ: 125043245
3.    Седалище и адрес на управление: гр. Търговище, ул. Пирин 14, ет. 2
4.    Данни за кореспонденция: гр. Търговище, ул. Пирин 14, ет. 2
5.    Телефон: 0896349931

Информация относно компетентния надзорен орган
1.    Наименование: Комисия за защита на личните данни
2.    Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
3.    Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
4.    Телефон:02 915 3 518


Използвайки този уеб сайт вие се съгласявате с настоящата политика за поверителност!

Информация, която събираме


4.    Ние събираме лични данни, единствено ако са предоставени директно от Вас – Вашия имейл адрес, име, домашен или служебен адрес и телефонен номер, които подавате с изрично съгласие, за да можете да ползвате услугите на уеб сайта, да получавате от нас информация за нови услуги и промоции и нашия бюлетин, или желаете да извършите покупка.
5.    Ние използваме аналитични и статистически инструменти, с които наблюдаваме детайли на вашите посещения на нашия уеб сайт и ресурсите, които достъпвате, което включва, но не е ограничено от, трафик данни, локация, уеб логове, и други данни от комуникацията (които не ви идентифицират персонално)

 

Използване на вашата информация


7.    Ние обработваме и съхраняваме личните ви данни, които сте ни предоставили, в съответствие с изискванията на Регламента.
8.    Информацията, която събираме и съхраняваме, се използва единствено за предоставяне на услуги към вас. В допълнение, ние може да използваме информацията за следните цели:
a.    Да ви уведомяване за промени на уеб сайта, като подобрения, промени в услугите и продуктите;
b.    Ако сте съществуващ клиент, може да се свържем с вас с информация относно продукти и услуги, подобни на тези, които сме ви предлагали досега;
c.    Когато имаме вашето съгласие, да предоставяме информация на избрани трети страни да се свързват с вас и да предлагат продукти и услуги, които смятаме, че може да представляват интерес за вас;
d.    Да ви изпращаме нашите е-бюлетини периодично.
 

Предоставяне на вашата информация


9.    Ние може да предоставяме вашата информация на регулаторните органи, като се съобразяваме със закона и да допринесем в защитата против измами и да намалим кредитния риск;
10.    Ако не желаете вашите данни да се използват от нас, вие ще имате възможност да оттеглите съгласието си чрез формата за информирано съгласие или като се свържете с нас директно на посочения телефон.
12.    Ние ви информиране, че ние не предоставяме идентифициращи лични данни на рекламодатели, но е възможно периодично да предоставяме такива данни под формата на агрегирани и анонимизирани статистически данни относно посещенията във уеб сайта.
 

Контрол на използването на вашите данни


13.    Ако сте дали съгласие за използване на личните ви данни за конкретни цели, може да оттеглите съгласието си или да го коригирате по всяко време. Ако не желаете да използваме вашите данни или искате да коригирате съгласието, което сте ни предоставили, може да се свържете с нас на посочените контакти.
 

Сигурност


20.    Предаването на информация по интернет или имейл не е сигурно. Въпреки, че предприемаме най-доброто, за да защитим вашите лични данни, ние не може да гарантираме сигурността на данните, докато се предават от вас към нашия сайт; всякаква такава трансмисия е ваш риск. След като получим вашата информация, ние ще използваме стриктни процедури и протоколи за нейната защита.
21.    Когато сме ви дали (или вие сте създали) парола за използване на секции от сайта ни, вие носите отговорност за запазване на конфиденциалността на паролата си. Вие трябва да изберете нивото на сложност на паролата.
 

Линкове към трети страни


22.    Вие може да намерите линкове към сайтове на трети страни. Тези уеб сайтове имат своите собствени политики за поверителност, с които трябва да се запознаете. Ние не носим отговорност за техните политики, тъй като нямаме контрол върху тях.
 

Вашите права


24.    Регламента за защита на личните данни ви дава право на достъп до личните ви данни, които има при нас. Моля, свържете се с нас за указания за попълване на Искане за достъп до данни. Услугата е безплатна и ние ще я изпълним в 30 дневен срок.
25.    Вие имате право на корекция на съгласията, лимитиране на обхвата на съгласията, прекратяване на обработването, заличаване на личните данни (в рамките на законоустановеното). За упражняване на правата си, моля да се свържете с нас.
 

Промени в Политиката


26.    Ние може периодично да актуализираме политиката, поради което ви окуражаваме периодично да я преглеждате, за да установявате как защитаваме вашите лични данни.